Vista Style Builder

   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Address Bar window1909  (Read 232 times)
esop3565
Beginner
*
Posts: 11


View Profile
« on: December 02, 2019, 06:15:16 pm »

HI i am using Windows 1909.
I can't find a solution with my self so i write my Problem in forum.
my problem is if i click on the Previous location icon next to the Address Bar,
a blue square appear. I want to get rid of this box.
and second problem is when i click previous location the refresh button
is momentarily display a blue square and then disappear.
 Iwant to get rid of this box too.

im using Windows Style Builder 10-10 TH2
where should I fix to fix this?
and last one There seems to be a problem with the image setting,
 but if you click the folder again after clicking the previous location,
there is a problem that the edge is over.
There seems to be a problem with the image setting, but if you click the folder again after clicking the previous location,
there is a problem that the edge is over.
I've uploaded the image data and the location of the changed icon location.

I have already tried to find a solution for this problem for more than 10 hours, but I can't find it.
please help me

https://imgur.com/a/ky5AsVo
(Blue square and Purple square problem]
« Last Edit: December 02, 2019, 07:24:24 pm by esop3565 » Logged
esop3565
Beginner
*
Posts: 11


View Profile
« Reply #1 on: December 02, 2019, 07:19:19 pm »

delete
« Last Edit: December 02, 2019, 07:36:21 pm by esop3565 » Logged
esop3565
Beginner
*
Posts: 11


View Profile
« Reply #2 on: December 02, 2019, 07:34:47 pm »

delete
Logged
3am
Beta Tester
Dedicated Helper
*
Posts: 2111



View Profile
« Reply #3 on: December 02, 2019, 10:12:35 pm »

Both buttons are Address, Breadcrumb, & Search > Address > Go Toolbar > Basic > Normal > Active and Inactive > Button

When you press Previous Locations button it becomes Buttons, Boxes, & Controls > Boxes > ComboBox > DropDownButton
Logged
esop3565
Beginner
*
Posts: 11


View Profile
« Reply #4 on: December 03, 2019, 05:04:05 am »

https://imgur.com/a/sqfMjex

(https://imgur.com/9B9hOsV
2019-12-03- ap 6:06 korea time I found another problem.
If you look at the windows10 1909 setting, you can see that the top line is missing.
If you know how to solve this, please teach me this too.)

https://drive.google.com/file/d/1wZeN-hlXm4pjM267mcnUGDvp7dA-_Y5E/view?usp=sharing


I've changed it a lot, but that blue box doesn't go away.
i also looked at other custom skins, Except for the basic skin
all of which were common, and when i clicked on the previous location,
i could see the icon Appeared and disappeared momentarily.
To the refresh icon.
To the best of my knowledge,
this problem was not show in 1903.

I re uploaded an image with the image source and location.
And I uploaded the theme itself in case you needed it.


and if you look closely at the circled portion of the screenshot,
you will notice that the window is slightly overhanging.
I tried changing the image several times to solve this problem,
but it didn't solve the problem.



I hope you test it and give your feedback.
« Last Edit: December 03, 2019, 10:13:58 am by esop3565 » Logged
esop3565
Beginner
*
Posts: 11


View Profile
« Reply #5 on: December 03, 2019, 05:18:48 am »

delet
Logged
3am
Beta Tester
Dedicated Helper
*
Posts: 2111



View Profile
« Reply #6 on: December 03, 2019, 11:24:08 pm »

Take a look at the attached msstyles. I made some changes. You might want to make more.

You had blue in your button images. Your AddressBand Background images and properties were bad. You likely still have a border color problem in your button images that I didn't have time to fix.

I don't see anything missing in your Windows Settings picture. It looks just like mine.
Logged
esop3565
Beginner
*
Posts: 11


View Profile
« Reply #7 on: December 04, 2019, 03:11:38 am »

https://imgur.com/a/THZ5z3I

thanks for fixing the theme.

I'm sorry to ask you a lot because I'm new to style builder.
I want to ask a little bit more

If you look at the first picture I uploaded
Is there a way to fix the that slightly jump over the window after clicking the previous position?
like the last picture I uploaded

If you look at the second picture I uploaded
Is there a way to fix the sudden appearance of the refresh window icon when
I click on the previous location icon?
I want to get rid of the symptoms that pop out suddenly.

a new questions.
If you look at the third picture I uploaded
I want to get rid of the white border around that x mark that happens when I load a file.

If you look at the fourth picture I uploaded
Is there a way to changing color that blue button that happens
when I click on the forward and back buttons?

I do not know how to solve this problems.
If is possible, please fix that problems and re-upload the theme.
and please Teach me how to solve this problems.
If so, I would be very grateful.

Logged
esop3565
Beginner
*
Posts: 11


View Profile
« Reply #8 on: December 04, 2019, 01:00:28 pm »

Add it in case you are already working on it.
That link is different from the text above.

https://drive.google.com/file/d/1o8W8NheF1QwxnO1rAFtzp80mrfC_9F1J/view?usp=sharing
https://imgur.com/a/lJ8Mglp


If you look at this link, this is the original file.
This is the theme I got from my request,
so I don't know how to deal with it.
But the creator of this theme don't have time for re fix it
The previous upload file is the result of my self to fix it.

so I'm trying to fix it myself, but it doesn't work.
As you can see in the screenshot,
I don't know make a that can't be imported or export

Anyway, what I originally wanted was to change the color when is hot
except for the refresh icon in AddressBand.
and i wanted to change the color to white if is hot, and normal to purple.
just like my fix version.

However, my AddressBand was a mess.
I just noticed that when I increased or decreased the window
I ran into problems with the image.
Anyway, I want you to teach me how to fix this.
or re upload it. if can fixed
« Last Edit: December 04, 2019, 01:07:04 pm by esop3565 » Logged
esop3565
Beginner
*
Posts: 11


View Profile
« Reply #9 on: December 04, 2019, 01:07:38 pm »

delet
Logged
3am
Beta Tester
Dedicated Helper
*
Posts: 2111



View Profile
« Reply #10 on: December 05, 2019, 12:22:08 am »

1) The buttons are jumping because the borders are the same color as the background. I would just make the images solid colors with no borders.

2) Make sure you replace the Address, Breadcrumb, & Search > Address > Go Toolbar > Basic > Max > Active and Inactive > Button with your new ones using export and import images

3) That x glyph with a white background isn't in the msstyle so you can't edit it with WSB

4) That blue arrow looks like an old Navigation Button from Windows 8. I don't see it in your msstyle.

5) If you don't understand how to use the import and export buttons I describe how in this video I made years ago:

   https://www.vistastylebuilder.com/forum/index.php?topic=1268.0
Logged
esop3565
Beginner
*
Posts: 11


View Profile
« Reply #11 on: December 05, 2019, 04:53:02 am »

sad for not being able to solve it,
but kind explanation and thank you very much for your time.
If i could do donation,
I would have donated some more to your kindniss

Last question. If you look at the screenshot,
https://imgur.com/a/V8mFeQQ

(https://drive.google.com/file/d/1UhD34spKUxTRF7BTazGXWmPmQgLY06nS/view?usp=sharing)

this is the original file and if you test it
it will be like the first screen shot


I want to make it like the first screenshot, you can see
If you increase or decrease the size of the window, it will not change
Compared to the file that I changed

I would be grateful if you could make it.
so this is the point
can't you make when if mouse pointer hovering the to address appear like the second screen shot?

It's a bug that's been happening since the Windows 1903 update,
and it's cut in half. I want it to come out like the second screenshot.
If you can,
fix it and upload the file please. ㅠㅠ


ppeople who viewing this Posts
I want to solve this problem, so I leave an massage


For the person who solved that address problem i post.
and and mail the file. esop3565@naver.com
i will sand from paypal 50$

I swear on this account and my blog
https://blog.naver.com/esop3565

https://blog.naver.com/esop3565/40062305315

To prove that it's not a lie,
I've changed Old posts that were made private
I started a blog in 2009.


https://imgur.com/a/hx59TN8
I'm sorry to ask this theme maker
so much time and effort
the theme make originally cost  3-4$
but I send 73$ in total. Of course,
if you think it's a lie because i covered the ID,
you can think so.
But I actually donated through PayPal.
Believe me


send the file and leave your PayPal e-mail.
i will unconditionally pay for it
« Last Edit: December 05, 2019, 04:14:17 pm by esop3565 » Logged
esop3565
Beginner
*
Posts: 11


View Profile
« Reply #12 on: December 05, 2019, 04:53:37 am »

delet
Logged
esop3565
Beginner
*
Posts: 11


View Profile
« Reply #13 on: December 05, 2019, 04:59:19 am »

delet
Logged
3am
Beta Tester
Dedicated Helper
*
Posts: 2111



View Profile
« Reply #14 on: December 05, 2019, 01:49:47 pm »

I already fixed that when I replaced your bad AddressBand background images with the default ones. I'm not doing it again.
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!