Vista Style Builder

   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: VSB 1.3 & Vista  (Read 12148 times)
AndreasV
Administrator
Dedicated Themer
*****
Posts: 158


View Profile
« on: January 26, 2009, 11:00:23 pm »

A small subset of users seem to be having a problem with VSB 1.3 on Vista. This issue is being investigated, during that time you can use the following workaround:

In %AppData%/VistaStyleBuilder/Settings.ini, add the following setting:
Code:
[Settings]
FirstImageId=1
Logged
satukoro
Beta Tester
Dedicated Themer
*
Posts: 139


View Profile WWW
« Reply #1 on: January 27, 2009, 12:07:21 am »

That doesn't work. It still has the same result.
Logged
AndreasV
Administrator
Dedicated Themer
*****
Posts: 158


View Profile
« Reply #2 on: January 27, 2009, 02:35:17 am »

This worked for a bunch of people: this is also the only change in 1.3 from 1.2.5, actually.

As I said, I'm investigating the issue.
Logged
satukoro
Beta Tester
Dedicated Themer
*
Posts: 139


View Profile WWW
« Reply #3 on: January 27, 2009, 02:51:53 am »

The directory you gave me did not exist. I'm not sure precisely what needs to be every/any-where.
Logged
satukoro
Beta Tester
Dedicated Themer
*
Posts: 139


View Profile WWW
« Reply #4 on: January 27, 2009, 03:17:30 am »

As far as I can tell, VSB hasn't created any settings.ini files. It also hasn't created any temp files whatsoever. I haven't even been able to start it once.
Logged
satukoro
Beta Tester
Dedicated Themer
*
Posts: 139


View Profile WWW
« Reply #5 on: January 28, 2009, 02:48:40 am »

I think I've found the issue.

Does VSB only work with Service Pack 1?
Logged
Panda X
Administrator
Dedicated Helper
*****
Posts: 1627



View Profile
« Reply #6 on: January 28, 2009, 01:16:05 pm »

I think I've found the issue.

Does VSB only work with Service Pack 1?

Why would someone not have Service Pack 1?
Logged
satukoro
Beta Tester
Dedicated Themer
*
Posts: 139


View Profile WWW
« Reply #7 on: January 28, 2009, 03:50:26 pm »

Because I just did a fresh install of Ultimate over the weekend and SP1 isn't downloading in windows update (it shows up, but won't download)
Logged
gheepard
Beta Tester
Dedicated Themer
*
Posts: 272


View Profile
« Reply #8 on: May 25, 2011, 02:45:13 pm »

How can i use the msstyle with Windows 7 SP 1 ?
I tried with UXTheme Multi-Patcher 7.1 but i receive a message and it says is not compatible with SP1
Thanks in advance.
Logged
Panda X
Administrator
Dedicated Helper
*****
Posts: 1627



View Profile
« Reply #9 on: May 25, 2011, 04:06:39 pm »

How can i use the msstyle with Windows 7 SP 1 ?
I tried with UXTheme Multi-Patcher 7.1 but i receive a message and it says is not compatible with SP1
Thanks in advance.

You can try http://uxstyle.com
Logged
gheepard
Beta Tester
Dedicated Themer
*
Posts: 272


View Profile
« Reply #10 on: May 26, 2011, 11:18:26 pm »

Thanks a lot.
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!