Vista Style Builder

   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: WSB "Open" Button Issues  (Read 6978 times)
Poopcow23
Beginner
*
Posts: 21


View Profile
« on: July 08, 2013, 09:42:44 pm »

When I click the open button on the rebar, a dialog box used to popup. Now, when selected the rebar buttons disappear for a second or two & return to the screen as if I hadn't done a thing. I cant seem to pinpoint where exactly the error lies withing my visual style & was hoping someone with a bit more knowledge could shed some light my way. =) Thank you in advance
« Last Edit: July 08, 2013, 09:44:55 pm by Poopcow23 » Logged
3am
Beta Tester
Dedicated Helper
*
Posts: 2182



View Profile
« Reply #1 on: July 08, 2013, 09:59:48 pm »

Are the rest of your Task Dialog PopUps also missing ?

Something similar happened here and maybe this might help:  http://vistastylebuilder.com/forum/index.php?topic=1739.msg9610#msg9610
« Last Edit: July 09, 2013, 03:27:17 am by Panda X » Logged
Poopcow23
Beginner
*
Posts: 21


View Profile
« Reply #2 on: July 09, 2013, 05:01:30 am »

If "Open Media"  pop up within VLC is an example then yes they seem to work just fine. I only have noticed this flaw within WSB. Although if I apply a different theme, everything works smoothly. Unfortunately, the link you posted didn't resolve the problem.
Logged
Poopcow23
Beginner
*
Posts: 21


View Profile
« Reply #3 on: July 09, 2013, 06:17:39 am »

I would like to apologize for the delay in response, I didn't think you would be so prompt. 3am you should be given some type of "Trophy". Every single thread I have viewed has your hand in it somewhere =P. Your help is appreciated =))
Logged
3am
Beta Tester
Dedicated Helper
*
Posts: 2182



View Profile
« Reply #4 on: July 09, 2013, 10:50:49 am »

Could you post or pm me your msstyles so I could take a look at it and hopefully fix it?

You do mean this popup right?



Do you remember what you were doing just before this happened?  Have you used the DiffTool to look for problems?

I got lots of questions. It'd be easier just to get your msstyles and analyze it if you don't mind?
« Last Edit: July 09, 2013, 11:20:48 am by 3am » Logged
Poopcow23
Beginner
*
Posts: 21


View Profile
« Reply #5 on: July 09, 2013, 01:46:58 pm »

Yes, and compared it with the original .msstyles. There are a lot of modifications when compared to the orig. If I was to take a guess. The issue may lie within [Shell>Task Dialog]. Again, your time is appreciated.

[I haven't tried to open another visual style for quiet sometime. So I can't draw a reasonable timeline. You know what I mean?] Honestly, don't waste your time if it becomes a hastle. I can always add it to the .ini within %appdata%
« Last Edit: July 09, 2013, 02:01:59 pm by Poopcow23 » Logged
3am
Beta Tester
Dedicated Helper
*
Posts: 2182



View Profile
« Reply #6 on: July 09, 2013, 04:09:57 pm »

Fixed your Task Dialog boxes. All of them were gone.

I had to remove your image at Explorer & Shell > Shell > TaskDialog > FootNotePane and give it a black FILLCOLOR and fix some margins.

Also reapplied  the Run Dialog Stylehack which you didn't do correctly.

Anyways I attached the fixed msstyles. Hope you like it Smiley
Logged
Poopcow23
Beginner
*
Posts: 21


View Profile
« Reply #7 on: July 09, 2013, 06:15:44 pm »

Those mistakes were me trying to resolve the problem. Except the margins =P. As I stated in a previous post...you ought to be given some type of "trophy" =))) I can't thank you enough...honestly.  

« Last Edit: July 12, 2013, 10:40:39 am by Poopcow23 » Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!