Vista Style Builder

   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: windows live messenger bug  (Read 7406 times)
NOFX1994
Beginner
*
Posts: 11



View Profile
« on: October 22, 2011, 10:24:32 pm »

I have a bug that i would like to report. It seems when I run wlm and wsb at the sametime it will not save a theme and I have heard others that have had the same issues. Does anyone know what causes this to happen?
Logged
Panda X
Administrator
Dedicated Helper
*****
Posts: 1627



View Profile
« Reply #1 on: October 22, 2011, 10:56:52 pm »

I have a bug that i would like to report. It seems when I run wlm and wsb at the sametime it will not save a theme and I have heard others that have had the same issues. Does anyone know what causes this to happen?

Since they are two completely different programs that don't have anything in common I don't see why one would affect the other, and it seems to be a coincidence.

Out of curiosity, are you getting that bug in WSB where the Open/Save file dialogs no longer appear?
Logged
NOFX1994
Beginner
*
Posts: 11



View Profile
« Reply #2 on: October 22, 2011, 11:07:47 pm »

no when i go to save it the screen just flashes for a mircosecond and the save box never shows up at all very odd
Logged
Panda X
Administrator
Dedicated Helper
*****
Posts: 1627



View Profile
« Reply #3 on: October 22, 2011, 11:14:37 pm »

no when i go to save it the screen just flashes for a mircosecond and the save box never shows up at all very odd

That's the same bug I was talking about. It has something to do with WTL which is what WSB is built on. Or that's what I recall Ave telling me.
Logged
NOFX1994
Beginner
*
Posts: 11



View Profile
« Reply #4 on: October 22, 2011, 11:16:27 pm »

was there anyway around it i really like having wlm up while building but if need be i will just have to have another chat utility installed and use it while using wsb
Logged
NOFX1994
Beginner
*
Posts: 11



View Profile
« Reply #5 on: October 23, 2011, 12:41:08 am »

another bug i have came across i can only test one time and save the ms style and after that i can not save the visual after that at all
Logged
Panda X
Administrator
Dedicated Helper
*****
Posts: 1627



View Profile
« Reply #6 on: October 23, 2011, 12:44:11 am »

was there anyway around it i really like having wlm up while building but if need be i will just have to have another chat utility installed and use it while using wsb

It has nothing to do with WLM. I get that bug all the time regardless of WLM running or not.

Actually I forgot I found out not to long ago it's not (entirely) WSB's fault and had nothing to do with WTL. Because I found out that any program (WSB, Notepad, Paint, Photoshop, etc) open when this happens, all of them will fail to open the Open/Save dialog as well. I think it has something to do with uxtheme not fully changing a theme properly which breaks that dialog (until the program is restarted)

So ignore my previous post.


I'm not sure if I spoke to Ave about that find but I will tomorrow and see if he can figure it out.

The best thing to do is when this happens, hit test and go to %temp%, sort by date modified and get the first ave****.tmp and copy it to your theme's folder and rename it to yourtheme.msstyles and restart WSB.

I'm not sure if I spoke to Ave about that find but I will tomorrow and see if he can figure it out.

another bug i have came across i can only test one time and save the ms style and after that i can not save the visual after that at all

Do you mean it gives you an error or the same as above where the program just flickers and the Save dialog box won't pop up?
« Last Edit: October 23, 2011, 12:46:43 am by Panda X » Logged
NOFX1994
Beginner
*
Posts: 11



View Profile
« Reply #7 on: October 23, 2011, 02:18:56 am »

yeah the same as above the save dialog never pops up the program just flickers but it makes it so it cant be saved after i save it one time and then test it after that
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!