Vista Style Builder

   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Imported img. bug.  (Read 8410 times)
Semtex
Beginner
*
Posts: 13


View Profile
« on: August 15, 2011, 12:52:34 pm »

Hi

I've problem with WSB 1.5, when I'm importing img. into msstyle (no mater if I'm just replace or add new one) this img. duno show up in WSB window, to solve this I must switch between classes, so simply just click one class above and back to my img. then You an see it again, this is bit annoying lol.
WSB is latest form official ftp, class map and rest is 1.6, class map is changed to add explorer background img.

If You need more info or screens just let me know.
Logged
3am
Beta Tester
Dedicated Helper
*
Posts: 2407



View Profile
« Reply #1 on: August 15, 2011, 01:08:10 pm »

Yeah this happens to everybody Huh?

Maybe they'll fix it in 1.6?
Logged
Semtex
Beginner
*
Posts: 13


View Profile
« Reply #2 on: August 15, 2011, 01:10:44 pm »

Ok, thanks for replay, dammit, no one knows when 1.6 will be out.

BTW. I know this bug don't exist on pirated version and we have it on oryginal, something is not OK a bit....
Logged
Panda X
Administrator
Dedicated Helper
*****
Posts: 1645



View Profile
« Reply #3 on: August 15, 2011, 10:25:44 pm »

Ok, thanks for replay, dammit, no one knows when 1.6 will be out.

BTW. I know this bug don't exist on pirated version and we have it on oryginal, something is not OK a bit....

I don't see how it wouldn't be the same in a pirated version unless it's 1.4. Because the pirated 1.5 is just a regular copy someone bought so it's exactly the same.
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!