Vista Style Builder

   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Help, What is the cause of this?  (Read 9349 times)
hjyknight
Beginner
*
Posts: 56



View Profile WWW
« on: April 01, 2010, 10:22:49 am »

Help~ Is it a bug?

When I clicked the test button, the explorer looks like this.
« Last Edit: April 01, 2010, 10:26:13 am by hjyknight » Logged
ka-la
Guest
« Reply #1 on: April 01, 2010, 06:21:00 pm »

You are missing shellstyle.dll
Logged
hjyknight
Beginner
*
Posts: 56



View Profile WWW
« Reply #2 on: April 02, 2010, 06:21:47 am »

But when I change another account, it doesn't happen.

What should I do to avoid this.
Logged
Panda X
Administrator
Dedicated Helper
*****
Posts: 1645



View Profile
« Reply #3 on: April 02, 2010, 08:50:20 am »

But when I change another account, it doesn't happen.

What should I do to avoid this.
Copy a shellstyle to %temp%
Logged
hjyknight
Beginner
*
Posts: 56



View Profile WWW
« Reply #4 on: April 02, 2010, 03:02:26 pm »

Thanks to Panda X and Ka-la.
« Last Edit: April 02, 2010, 03:07:31 pm by hjyknight » Logged
Semtex
Beginner
*
Posts: 13


View Profile
« Reply #5 on: June 04, 2011, 08:35:26 pm »

Hi

I've same problem, but I'm facing it also on preview pane, Panda X fix don't work for me, some solutions?

Edit:

Fixed, I've remove whole Shell folder from temp, after it everything work as should.
« Last Edit: June 04, 2011, 09:10:36 pm by Semtex » Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!